ΠΑΦΟΣ: Ένιωσε αδιαθεσία και «έσβησε» 52χρονος- Αφήνει ορφανά δύο παιδιά

ΠΑΦΟΣ: Ένιωσε αδιαθεσία και «έσβησε» 52χρονος- Αφήνει ορφανά δύο παιδιά

Το γέλιο και η διασκέδαση των καλοκαιρινών διακοπών μετατράπηκε σε πόνο και κλάμα για οικογένεια Γερμανών που παραθέρισε στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες 52χρονος άντρας τα ξημερώματα της Τετάρτης 28/8 (γύρω στις 03:00) ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε με τη σύζυγό του να ενημερώνει την Αστυνομία, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο.

Δυστυχώς για τον άτυχο τουρίστα ήταν ήδη αργά καθώς όταν μεταφέρθηκε στο τοπικό Νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Φως στον ξαφνικό χαμό του 52χρονου που αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE