ΠΑΦΟΣ: Ένιωσε αδιαθεσία και «έσβησε» 52χρονος- Αφήνει ορφανά δύο παιδιά

ΠΑΦΟΣ: Ένιωσε αδιαθεσία και «έσβησε» 52χρονος- Αφήνει ορφανά δύο παιδιά

Το γέλιο και η διασκέδαση των καλοκαιρινών διακοπών μετατράπηκε σε πόνο και κλάμα για οικογένεια Γερμανών που παραθέρισε στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες 52χρονος άντρας τα ξημερώματα της Τετάρτης 28/8 (γύρω στις 03:00) ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε με τη σύζυγό του να ενημερώνει την Αστυνομία, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο.

Δυστυχώς για τον άτυχο τουρίστα ήταν ήδη αργά καθώς όταν μεταφέρθηκε στο τοπικό Νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Φως στον ξαφνικό χαμό του 52χρονου που αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.