ΛΑΡΝΑΚΑ: Τραγικός χαμός 34χρονης γυναίκας -Έγινε νεκροτομή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τραγικός χαμός 34χρονης γυναίκας -Έγινε νεκροτομή

Τραγική κατάληξη για 34χρονη γυναίκα στην Λάρνακα…

Την Τρίτη (27/08) το απόγευμα και συγκεκριμένα γύρω στις 17:20, εντοπίστηκε από περαστικούς αναίσθητη στην οδό Αρχιεπισκόπου Παϊσίου στην Αραδίππου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Φως στα αίτια του θανάτου της θα ρίξουν τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και άλλων εξετάσεων (η νεκροτομή έγινε την Τετάρτη 28/08 και λήφθηκαν δείγματα από τη σορό της).

H Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου της 34χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.