ΛΑΡΝΑΚΑ: Τραγικός χαμός 34χρονης γυναίκας -Έγινε νεκροτομή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τραγικός χαμός 34χρονης γυναίκας -Έγινε νεκροτομή

Τραγική κατάληξη για 34χρονη γυναίκα στην Λάρνακα…

Την Τρίτη (27/08) το απόγευμα και συγκεκριμένα γύρω στις 17:20, εντοπίστηκε από περαστικούς αναίσθητη στην οδό Αρχιεπισκόπου Παϊσίου στην Αραδίππου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Φως στα αίτια του θανάτου της θα ρίξουν τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και άλλων εξετάσεων (η νεκροτομή έγινε την Τετάρτη 28/08 και λήφθηκαν δείγματα από τη σορό της).

H Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου της 34χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Η πιθανότητα να ξαναρχίσουν σήμερα συνομιλίες ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος έμοιαζε να παίρνει μορφή χθες Παρασκευή, καθώς αντιπρόσωποι των δυο χωρών, ορκισμένων εχθρών, στάλθηκαν στην πακιστανική πρωτεύουσα, το Ισλαμαμπάντ, αλλά χωρίς καμιά εγγύηση ότι θα διεξαχθούν απευθείας διαπραγματεύσεις, δυο εβδομάδες μετά την αποτυχία του πρώτου εγχειρήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE