ΛΑΡΝΑΚΑ: Τραγικός χαμός 34χρονης γυναίκας -Έγινε νεκροτομή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τραγικός χαμός 34χρονης γυναίκας -Έγινε νεκροτομή

Τραγική κατάληξη για 34χρονη γυναίκα στην Λάρνακα…

Την Τρίτη (27/08) το απόγευμα και συγκεκριμένα γύρω στις 17:20, εντοπίστηκε από περαστικούς αναίσθητη στην οδό Αρχιεπισκόπου Παϊσίου στην Αραδίππου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Φως στα αίτια του θανάτου της θα ρίξουν τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και άλλων εξετάσεων (η νεκροτομή έγινε την Τετάρτη 28/08 και λήφθηκαν δείγματα από τη σορό της).

H Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου της 34χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE