ΛΑΡΝΑΚΑ: Τραγικός χαμός 34χρονης γυναίκας -Έγινε νεκροτομή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τραγικός χαμός 34χρονης γυναίκας -Έγινε νεκροτομή

Τραγική κατάληξη για 34χρονη γυναίκα στην Λάρνακα…

Την Τρίτη (27/08) το απόγευμα και συγκεκριμένα γύρω στις 17:20, εντοπίστηκε από περαστικούς αναίσθητη στην οδό Αρχιεπισκόπου Παϊσίου στην Αραδίππου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Φως στα αίτια του θανάτου της θα ρίξουν τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και άλλων εξετάσεων (η νεκροτομή έγινε την Τετάρτη 28/08 και λήφθηκαν δείγματα από τη σορό της).

H Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου της 34χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE