ΛΑΡΝΑΚΑ: Τραγικός χαμός 34χρονης γυναίκας -Έγινε νεκροτομή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τραγικός χαμός 34χρονης γυναίκας -Έγινε νεκροτομή

Τραγική κατάληξη για 34χρονη γυναίκα στην Λάρνακα…

Την Τρίτη (27/08) το απόγευμα και συγκεκριμένα γύρω στις 17:20, εντοπίστηκε από περαστικούς αναίσθητη στην οδό Αρχιεπισκόπου Παϊσίου στην Αραδίππου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Φως στα αίτια του θανάτου της θα ρίξουν τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και άλλων εξετάσεων (η νεκροτομή έγινε την Τετάρτη 28/08 και λήφθηκαν δείγματα από τη σορό της).

H Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου της 34χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE