ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιδιάκεθ: «Αν παίξουμε όπως μπορούμε, θα κερδίσουμε» – Τι είπε για τους τραυματίες, Αντωνιάδη και ενίσχυση

Ιδιάκεθ: «Αν παίξουμε όπως μπορούμε, θα κερδίσουμε» – Τι είπε για τους τραυματίες, Αντωνιάδη και ενίσχυση

Συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» (30/08, 19:00) , παραχώρησε σήμερα (28/08) το απόγευμα ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάθε χρόνος είναι διαφορετικός Είχαμε κάποια αφύσικα προβλήματα πέρσι και στην άμυνα. Είναι κάτι που προσπαθούμε να διορθώσουμε και να μην έχουμε πολλούς παίκτες εκτός. Να είμαστε πιο τυχεροί. Ποτέ δεν ξέρεις. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Είναι υψηλού επιπέδου παίκτης, πολύ καλή μεταγραφή. Πιστεύω θα βοηθήσει.

Είναι σημαντικό να μπορούμε να αφομοιώσουμε στους παίκτες το σύστημα και τα κενά του αντιπάλου πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το πλεονέκτημα μας είναι ότι έχουμε έξυπνους παίκτες που γίνονται καλύτεροι κάθε μέρα, κάτι που συμβαίνει.

Το είδαμε και πιο παλιά ότι η ομάδα μας έχει αντεπεξέλθει και με διαφορετικό σύστημα. Και για μένα είναι πολύ σημαντικό να το μεταδίδω και να αναπτύσσω τους παίκτες μου.

Η Πάφος έχει ένα καλό γκρουπ παικτών. Υπέγραψε παίκτες με εξαιρετικά βιογραφικά, απίστευτους παίκτες, ακόμη και από την Premier League. Ξέρουμε το μπάτζετ που έχουν και την ποιότητα τους.

Κέρδισαν την Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας. Πάντα τα παιχνίδια στην Πάφο είναι δύσκολα. Πρέπει να πάμε εκεί και να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη. Δεν μας πήρε από κάτω ο αποκλεισμός στην Ευρώπη. Αν παίξουμε όπως μπορούμε θα κερδίσουμε, είναι ξεκάθαρο.

Ακοράν, Τολεμές και Μοϊσόφ είναι εξαιρετικά αμφίβολοι. Για τον Ακοράν είναι αρκετά δύσκολο. Για τον Μοϊσόφ περιμένουμε τη σημερινή προπόνηση και για τον Τολεμές ισχύει το ίδιο με τον Ακοράν.

Είναι ένα μεγάλο καλοκαίρι για μας μιας και ίσως γίνουν κάποιες κινήσεις ακόμα, αλλά είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος με το ρόστερ που έχω. Ξέρουμε τις δυσκολίες του πρωταθλήματος και τους αντιπάλους που θα ανταγωνιστούμε.

Πρέπει να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και θα παλέψουμε για ένα τρόπαιο. Έχουμε τον κόσμο, την Αρένα και πολλά υπέρ μας για να παλέψουμε.

Πιθανόν να γίνει οριστικό για τον Μάριο, δεν γνωρίζω αν έχει ολοκληρωθεί 100%. Για την συγκεκριμένη περίπτωση, είναι κάτι ξεκάθαρο για μένα. Πριν ένα μήνα μου ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα για να πάει κάπου που θα είναι στην αρχική ενδεκάδα.

Προσπάθησα να τον πείσω να μείνει. Μετά μίλησε και με τον σύλλογο, αλλά είναι απόφαση του παίκτη και θέλει να πάει κάπου που να παίζει βασικός και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι.

Πιθανόν ναι. Θα προσπαθήσουμε για κάτι τέτοιο, αλλά τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου δεν είναι εύκολο. Θα το παλέψουμε όμως. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, το χειρίζεται ο Μουρίγιο. Όταν αποφασιστεί, θα σας γνωστοποιηθεί η απόφαση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top