Ιταλία: Το PD δηλώνει έτοιμο για κυβέρνηση συνασπισμού με το M5S, με πρωθυπουργό τον Κόντε

Ιταλία: Το PD δηλώνει έτοιμο για κυβέρνηση συνασπισμού με το M5S, με πρωθυπουργό τον Κόντε

Ο επικεφαλής του κεντροαριστερού, αντιπολιτευόμενου Δημοκρατικού Κόμματος (PD) Νικόλα Τζινγκαρέτι, δήλωσε την Τετάρτη 28/8 ότι ανακοίνωσε στον πρόεδρο της Ιταλίας πως το κόμμα του είναι έτοιμο να προσπαθήσει να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού σε συνεργασία με το αντισυστημικό Κίνημα 5 Αστέρων (M5S).


Μιλώντας μετά τις συνομιλίες που είχε με τον πρόεδρο Σέρτζο Ματαρέλα, ο Τζινγκαρέτι είπε στους δημοσιογράφους ότι το PD είναι επίσης έτοιμο να αποδεχτεί τον υποψήφιο του M5S για την πρωθυπουργία, δηλαδή τον απερχόμενο πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE