ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρανάλωμα του πυρός έγινε αυτοκίνητο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρανάλωμα του πυρός έγινε αυτοκίνητο

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 04.01 τα ξημερώματα της Πέμπτης 29/08 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε αυλή κατοικίας στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.21.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη ζημιές στο μπροστινό μέρος και στο χώρο επιβατών. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Όπως αναφέρεται, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 28ης Αυγούστου μέχρι και τις 06.00 της 29ης  Αυγούστου ανταποκρίθηκε  σε 34 κλήσεις για βοήθεια, 15 πυρκαγιές, 11 ειδικές εξυπηρετήσεις και 8 ψευδείς κλήσεις.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.