ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρανάλωμα του πυρός έγινε αυτοκίνητο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρανάλωμα του πυρός έγινε αυτοκίνητο

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 04.01 τα ξημερώματα της Πέμπτης 29/08 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε αυλή κατοικίας στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.21.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη ζημιές στο μπροστινό μέρος και στο χώρο επιβατών. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Όπως αναφέρεται, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 28ης Αυγούστου μέχρι και τις 06.00 της 29ης  Αυγούστου ανταποκρίθηκε  σε 34 κλήσεις για βοήθεια, 15 πυρκαγιές, 11 ειδικές εξυπηρετήσεις και 8 ψευδείς κλήσεις.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.