ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεκρός 37χρονος στη Λακατάμια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεκρός 37χρονος στη Λακατάμια

Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28/08 στα κρατητήρια Λακατάμιας 37χρονος Ελληνοκύπριος.

Της Γεωργίας Παππούτα

Οι συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε ο θάνατός του για την ώρα είναι άγνωστες.

Ο 37χρονος κρατείτο στον συγκεκριμένο χώρο γιατί, μετά από περιστατικό το οποίο κλήθηκε να ανταποκριθεί η Αστυνομία, επιτέθηκε κατά οργάνου της τάξης, ως αποτέλεσμα τούτου, είχε συλληφθεί το ίδιο βράδυ.

Εξετάζεται κατά πόσο επήλθε το μοιραίο από χρήση φαρμάκων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE