ΚΥΠΡΟΣ: Εδώ θα βρείτε φθηνή βενζίνη - Υποχώρησαν οι τιμές -Αναλυτικά για κάθε πόλη- ΠΙΝΑΚΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Εδώ θα βρείτε φθηνή βενζίνη - Υποχώρησαν οι τιμές -Αναλυτικά για κάθε πόλη- ΠΙΝΑΚΕΣ

Κακά τα ψέματα η φράση «γέμισε το» δεν βγαίνει πλέον εύκολα από το στόμα του Κύπριου οδηγού, όταν επισκέπτεται το βενζινάδικο της προτίμησής του. Οι τιμές καυσίμων εδώ και λίγες μέρες έχουν  υποχωρήσει όμως δίδοντας μια «ανάσα» στους καταναλωτές.

Του Στέλιου Στυλιανού

Μέσω του Παρατηρητηρίου Τιμών Λιανικής Πώλησης Πετρελαιοειδών εύκολα μπορείτε να εντοπίσετε και να επιλέξετε το φθηνότερο στην περιοχή σας πρατήριο, με την ιστοσελίδα μας να παρουσιάζει τα 5 φθηνότερα ανά επαρχία με βάση τις τιμές που έχουν αναρτηθεί μέχρι τις 12:45 της Πέμπτης 29/8.

Φθηνότερα πρατήρια ανά το Παγκύπριο βρίσκονται στην Πάφο με την τιμή πώλησης να ανέρχεται στο 1,158 (από τέσσερα πρατήρια), ενώ ακολουθεί πρατήριο στην Παλλουριώτισσα που πωλεί την αμόλυβδή 95 οκτανίων προς 1,165.

Πιο κάτω στη λίστα εντοπίζουμε βενζινάδικο στα Πυργά (επ. Λάρνακας) με τιμή πώλησης 1,168. Στο 1,184 θα βρείτε την φθηνότερη αμόλυβδη στη Λεμεσό, ενώ στην επαρχία Αμμοχώστου φθηνή βενζίνη θα βρείτε στη Σωτήρα προς 1,183.

Τα αποτελέσματα του Παρατηρητηρίου Τιμών Λιανικής Πώλησης Πετρελαιοειδών (πατήστε στο link για να μεταφερθείτε)  αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης για τους καταναλωτές, ενδυναμώνοντας την ικανότητα τους να συγκρίνουν τιμές.

Επιπλέον, προσθέτει περισσότερη διαφάνεια στην συνολική εικόνα που παρουσιάζει ο τομέας της λιανικής πώλησης πετρελαιοειδών και συμβάλλει στην διαμόρφωση του υγειούς ανταγωνισμού.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ

ΠΑΦΟΣ:

ΛΕΜΕΣΟΣ:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΛΑΡΝΑΚΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE