ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… «βουνό» του Απόλλωνα και τι πρέπει να ΠΡΟΣΕΞΕΙ

Το… «βουνό» του Απόλλωνα και τι πρέπει να ΠΡΟΣΕΞΕΙ

Μετά την ήττα με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, ο Απόλλωνας έχει ένα… «βουνό» ν΄ ανέβει και οι πιθανότητες του για ανατροπή στο αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο τη δευτεραθλήτρια Ολλανδίας Αϊντχόφεν είναι ελάχιστες, όχι μόνο λόγω του σκορ, αλλά και επειδή ο αντίπαλος είναι μία ισχυρή ομάδα, όμως οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα κυνηγήσουν κάτι που δεν έχουν πετύχει ποτέ στην ιστορία τους στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

Για να ελπίζουν στο «θαύμα» όμως, θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στα μετόπισθεν, αφού αν δεχθούν έστω ένα γκολ, θα τελειώσει η «ιστορία», ενώ στην επίθεση, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα κάνουν.

Και το κυριότερο, αν προηγηθούν στο σκορ στο Α΄ ημίχρονο, να… μην την «πατήσουν» όπως η Κράσνονταρ, η οποία δεν χάρηκε ούτε για ένα λεπτό το προβάδισμα της απέναντι στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να κάνουν… «παρέλαση» στη Ρωσία.

Είναι σίγουρα πάρα πολλά αυτά που πρέπει να συμβούν απόψε για να περάσει ο Απόλλωνας στη φάση των ομίλων, αλλά στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλές φορές να… καταργείται η λογική!

Πάντως, η Λεμεσιανή ομάδα θα πρέπει να διασκεδάσει το παιχνίδι, να παίξει χωρίς την παραμικρή πίεση και άγχος και αν μη τι άλλο, αν αποκλειστεί, να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά, πετυχαίνοντας μία νίκη-γοήτρου απέναντι σε μία εκ των κορυφαίων Ολλανδικών ομάδων, που θα αποτελέσει ακόμα ένα «παράσημο» στην πλούσια ευρωπαϊκή ιστορία του Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top