ΚΥΠΡΟΣ: Θάνατος σε παραλία της Λάρνακας- Νεκρός Κύπριος

ΚΥΠΡΟΣ: Θάνατος σε παραλία της Λάρνακας- Νεκρός Κύπριος

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 29/8 στη Λάρνακα.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, δυστυχώς ήταν ήδη αργά, αφού ο ηλικιωμένος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρει η αρχική ενημέρωση ο 81χρονος, ο οποίος είναι Ελληνοκύπριος, κάτοικος Λευκωσίας, είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Φως στα ακριβή αίτια του χαμού του, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του που ορίστηκε για την Παρασκευή 30/8.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE