ΚΥΠΡΟΣ: Θάνατος σε παραλία της Λάρνακας- Νεκρός Κύπριος

ΚΥΠΡΟΣ: Θάνατος σε παραλία της Λάρνακας- Νεκρός Κύπριος

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 29/8 στη Λάρνακα.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, δυστυχώς ήταν ήδη αργά, αφού ο ηλικιωμένος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρει η αρχική ενημέρωση ο 81χρονος, ο οποίος είναι Ελληνοκύπριος, κάτοικος Λευκωσίας, είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Φως στα ακριβή αίτια του χαμού του, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του που ορίστηκε για την Παρασκευή 30/8.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.