ΚΥΠΡΟΣ: Θάνατος σε παραλία της Λάρνακας- Νεκρός Κύπριος

ΚΥΠΡΟΣ: Θάνατος σε παραλία της Λάρνακας- Νεκρός Κύπριος

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 29/8 στη Λάρνακα.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, δυστυχώς ήταν ήδη αργά, αφού ο ηλικιωμένος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρει η αρχική ενημέρωση ο 81χρονος, ο οποίος είναι Ελληνοκύπριος, κάτοικος Λευκωσίας, είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Φως στα ακριβή αίτια του χαμού του, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του που ορίστηκε για την Παρασκευή 30/8.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE