Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το δείπνο με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες παραχώρησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 81χρονος εντοπίστηκε από πολίτη, αναίσθητος σε ερημική παραλία στα Περβόλια Λάρνακας.
Αμέσως κλήθηκε στο σημείο Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, δυστυχώς ήταν ήδη αργά, αφού ο ηλικιωμένος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Λουόμενοι ανέσυραν αναίσθητο άνδρα από τη θάλασσα –Αγωνιώδεις προσπάθειες
Όπως αναφέρει η αρχική ενημέρωση ο 81χρονος, ο οποίος είναι Ελληνοκύπριος, κάτοικος Λευκωσίας, είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.
Φως στα ακριβή αίτια του χαμού του, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του που ορίστηκε για την Παρασκευή 30/8.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο νοσοκομείο ο λουόμενος – Αστυνομία στο σημείο
(φωτογραφία αρχείου)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




