ΚΥΠΡΟΣ: Θάνατος σε παραλία της Λάρνακας- Νεκρός Κύπριος

ΚΥΠΡΟΣ: Θάνατος σε παραλία της Λάρνακας- Νεκρός Κύπριος

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 29/8 στη Λάρνακα.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, δυστυχώς ήταν ήδη αργά, αφού ο ηλικιωμένος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρει η αρχική ενημέρωση ο 81χρονος, ο οποίος είναι Ελληνοκύπριος, κάτοικος Λευκωσίας, είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Φως στα ακριβή αίτια του χαμού του, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του που ορίστηκε για την Παρασκευή 30/8.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE