ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων- Ασθενοφόρα παρέλαβαν τραυματίες- Παρέμβαση ναυαγοσωστών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων- Ασθενοφόρα παρέλαβαν τραυματίες-  Παρέμβαση ναυαγοσωστών

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 29/8 στη Λεμεσό, όπου για άλλη μια φορά οι ναυαγοσώστες ακόμα και εκτός νερού, έτρεξαν για βοήθεια.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ναυαγοσωστικης Μονάδας Λεμεσου στο παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, έξω από το καφέ «Θαλασσάκι» σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν μια γυναίκα γύρω στα 25 και ένας άντρας γύρω στα 60 ενώ άμεσα οι Ναυαγοσώστες από το κοντινότερο Ναυαγοσωστικο πόστο έδωσαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη των ασθενοφόρων.

Στην περιοχή όπως φαίνεται στις φωτογραφίες κλήθηκαν δύο ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους εμπλεκόμενους οδηγούς, που ευτυχώς τη γλύτωσαν με μικροτραυματισμούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.