ΠΑΦΟΣ: Διακοπές στο κελί για 32χρονο - Παραδέχθηκε τα αδικήματα

ΠΑΦΟΣ: Διακοπές στο κελί για 32χρονο - Παραδέχθηκε τα αδικήματα

Στη σύλληψη τουρίστα ηλικίας 32 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης 29/8 για υπόθεση κλοπής. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου, η κλοπή από ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο μιας τσάντας η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα tablet, γυαλιά μυωπίας και γυαλιά ηλίου όλα συνολικής αξίας 1.790 ευρώ.

Κατόπιν πληροφορίας μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν σε διαμέρισμα στην Πάφο και κατόπιν έρευνας βρήκαν όλα τα κλοπιμαία. 

Για την υπόθεση ανακρίθηκε ο 32χρονος ο οποίος βρίσκεται ως τουρίστας στην Κύπρο και φιλοξενείτο από οικογένεια στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.
 
Ο 32χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων  και την Παρασκευή 30/8 η υπόθεση θα καταχωρηθεί στο Δικαστήριο για το αδίκημα της κλοπής .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE