ΠΑΦΟΣ: Διακοπές στο κελί για 32χρονο - Παραδέχθηκε τα αδικήματα

ΠΑΦΟΣ: Διακοπές στο κελί για 32χρονο - Παραδέχθηκε τα αδικήματα

Στη σύλληψη τουρίστα ηλικίας 32 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης 29/8 για υπόθεση κλοπής. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου, η κλοπή από ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο μιας τσάντας η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα tablet, γυαλιά μυωπίας και γυαλιά ηλίου όλα συνολικής αξίας 1.790 ευρώ.

Κατόπιν πληροφορίας μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν σε διαμέρισμα στην Πάφο και κατόπιν έρευνας βρήκαν όλα τα κλοπιμαία. 

Για την υπόθεση ανακρίθηκε ο 32χρονος ο οποίος βρίσκεται ως τουρίστας στην Κύπρο και φιλοξενείτο από οικογένεια στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.
 
Ο 32χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων  και την Παρασκευή 30/8 η υπόθεση θα καταχωρηθεί στο Δικαστήριο για το αδίκημα της κλοπής .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE