ΠΑΦΟΣ: Διακοπές στο κελί για 32χρονο - Παραδέχθηκε τα αδικήματα

ΠΑΦΟΣ: Διακοπές στο κελί για 32χρονο - Παραδέχθηκε τα αδικήματα

Στη σύλληψη τουρίστα ηλικίας 32 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης 29/8 για υπόθεση κλοπής. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου, η κλοπή από ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο μιας τσάντας η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα tablet, γυαλιά μυωπίας και γυαλιά ηλίου όλα συνολικής αξίας 1.790 ευρώ.

Κατόπιν πληροφορίας μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν σε διαμέρισμα στην Πάφο και κατόπιν έρευνας βρήκαν όλα τα κλοπιμαία. 

Για την υπόθεση ανακρίθηκε ο 32χρονος ο οποίος βρίσκεται ως τουρίστας στην Κύπρο και φιλοξενείτο από οικογένεια στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.
 
Ο 32χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων  και την Παρασκευή 30/8 η υπόθεση θα καταχωρηθεί στο Δικαστήριο για το αδίκημα της κλοπής .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE