ΔΙΕΘΝΗ

Τα έκανε όλα ο Μενέζ

Τα έκανε όλα ο Μενέζ

Μετά από σχεδόν ένα μήνα η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες με το 3-1 επί της Κάλιαρι στο «Μεάτσα» και προσπαθεί, αν και δύσκολο, να σώσει την χρονιά.

Oι οργανωμένοι οπαδοί της Μίλαν έκαναν αποχή από το γήπεδο, αλλά η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες μετά από τις 22 Φεβρουαρίου όταν είχε επικρατήσει εντός έδρας της Τσεζένα.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μενέζ, ο οποίος σημείωσε 2 γκολ και έβγαλε την ασίστ στον Μεξές, οι «ροσονέρι» νίκησαν με 3-1 της Κάλιαρι. Το σκορ άνοιξε στο 21΄ ο Γάλλος άσος με εξαιρετικό πλασέ, όμως στην επανάληψη η Κάλιαρι είχε άμεση «απάντηση», με τον Φαρίας να νικάει στο 47΄ τον Ντιέγκο Λόπεζ.

Το γνωστό σκηνικό για την Μίλαν φαινόταν και πάλι να έρχεται, όμως ο Μενέζ ήταν σε εξαιρετική ημέρα. Έβγαλε την ασίστ από κόρνερ στον Μεξές, με τον αμυντικό των γηπεδούχων να πιάνει πολύ ωραίο σουτ δίνοντας και ξανά προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 3-1 «έγραψε» με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Μενέζ, ο οποίος ευστόχησε από τα 11 βήματα, αν και υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Κάλιαρι καθώς η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top