Απόπειρα φόνου: Πυροβόλησαν 41χρονο στην κοιλιά με κυνηγετικό όπλο - Συνελήφθη 55χρονος
Υπόθεση απόπειρας φόνου εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, εναντίον 41χρονου κάτοικου Λεμεσού.
«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ήρθαμε σε μία δυνατή έδρα και ξέραμε ότι η Πάφος είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες. Έπρεπε από την αρχή να τα δώσουμε όλα και έτσι κάναμε και πήραμε τους τρεις πόντους.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα στην Πάφο. Ξέρουμε πως είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.
Η Πάφος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ήρθαμε εδώ ξέροντας πως πρέπει να πάρουμε τους τρεις πόντους και τους πήραμε.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην ΑΕΚ, μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη και στήριξη και μου έδωσαν αυτοπεποίθηση και τους ευχαριστώ. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαι κι εγώ ακόμα καλύτερος».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις