Γνωστός επιχειρηματίας στα κατεχόμενα ξανά στο 'δικαστήριο' - Νέα υπόθεση εναντίον του

Γνωστός επιχειρηματίας στα κατεχόμενα ξανά στο 'δικαστήριο' - Νέα υπόθεση εναντίον του

Για ακόμη μια φορά, ο γνωστός στα κατεχόμενα επιχειρηματίας Μπουλούτ Ακατζιάν οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου (31/8) στο «επαρχιακό δικαστήριο» Κερύνειας, αυτή τη φορά για υπόθεση παράνομου ηλεκτρονικού στοιχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ακατζιάν είχε διατελέσει υπό κράτηση για υπόθεση ξυλοδαρμού δύο ανδρών, πρώην συνεργατών του, μαζί με τους άνδρες ασφαλείας του, για την οποία ένας εκ των ανδρών ασφαλείας του είναι ακόμα στη φυλακή.

Αυτή τη φορά ο Ακατζιάν, ιδιοκτήτης εφημερίδας που είχε ασχοληθεί και με την πολιτική ως υποψήφιος «βουλευτής» του ΚΕΕ, και είναι γνωστός για τον πολυτελή τρόπο διαβίωσής του, συνελήφθη στο πλαίσιο της «αστυνομικής» έρευνας για οργανωμένο παράνομο ηλεκτρονικό στοίχημα σε διαμερίσματα σε συγκρότημα που ανήκει στον Μπουλούτ Ακατζιάν στην Κερύνεια.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι συνελήφθη μικρός αριθμός ατόμων, που τελικά έφτασε τους 10, μεταξύ των οποίων ο Μπουλούτ Ακατζιάν και ο θείος του, Οκάν Ερντογάν.

To «δικαστήριο» διέταξε την διήμερη κράτησή του.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE