ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γνωστός επιχειρηματίας στα κατεχόμενα ξανά στο 'δικαστήριο' - Νέα υπόθεση εναντίον του

Γνωστός επιχειρηματίας στα κατεχόμενα ξανά στο 'δικαστήριο' - Νέα υπόθεση εναντίον του

Για ακόμη μια φορά, ο γνωστός στα κατεχόμενα επιχειρηματίας Μπουλούτ Ακατζιάν οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου (31/8) στο «επαρχιακό δικαστήριο» Κερύνειας, αυτή τη φορά για υπόθεση παράνομου ηλεκτρονικού στοιχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ακατζιάν είχε διατελέσει υπό κράτηση για υπόθεση ξυλοδαρμού δύο ανδρών, πρώην συνεργατών του, μαζί με τους άνδρες ασφαλείας του, για την οποία ένας εκ των ανδρών ασφαλείας του είναι ακόμα στη φυλακή.

Αυτή τη φορά ο Ακατζιάν, ιδιοκτήτης εφημερίδας που είχε ασχοληθεί και με την πολιτική ως υποψήφιος «βουλευτής» του ΚΕΕ, και είναι γνωστός για τον πολυτελή τρόπο διαβίωσής του, συνελήφθη στο πλαίσιο της «αστυνομικής» έρευνας για οργανωμένο παράνομο ηλεκτρονικό στοίχημα σε διαμερίσματα σε συγκρότημα που ανήκει στον Μπουλούτ Ακατζιάν στην Κερύνεια.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι συνελήφθη μικρός αριθμός ατόμων, που τελικά έφτασε τους 10, μεταξύ των οποίων ο Μπουλούτ Ακατζιάν και ο θείος του, Οκάν Ερντογάν.

To «δικαστήριο» διέταξε την διήμερη κράτησή του.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top