LIFESTYLE

Απάντησε σε όσους την κακολόγησαν η Αριστοτέλους: «Το λιγότερο κομπλεξικό και ανισόρροπο»

Απάντησε σε όσους την κακολόγησαν η Αριστοτέλους: «Το λιγότερο κομπλεξικό και ανισόρροπο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Κατερίνα Αγαπητού, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία θυμίζουμε ότι αντικατέστησε την παρουσιάστρια του «Με αγάπη Χριστιάνα» για το διάστημα που έλειπε από την εκπομπή, λόγω εγκυμοσύνης!

Σε μεγάλη συνέντευξη που δημοσιεύεται το Σάββατο (31/8) στο περιοδικό «Tv Mania» η Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε για πολλά και διάφορα.

Ξεχωρίζει όμως η αναφορά της στην Κατερίνα Αγαπητού!

Ερωτηθείσα για την αντικαταστάτριά της, τόσο στην τηλεοπτική όσο και στην ραδιοφωνική της εκπομπή η Χριστιάνα είπε αρχικά: «Η Κατερίνα είναι ένα άτομο στο χώρο της δουλειάς μας που δεν χρειάζεται συστάσεις. Τη δουλειά της και την αξία της την έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και το πόσο δουλευταρού είναι. Θα ήταν αστείο εκ μέρους μου να πω κάτι για την δουλειά της Κατερίνας. Και στον Alpha αλλά και στον Κλικ ήξερα ότι αναλάμβανε ένα άτομο που αγαπά τη δουλειά. Είναι πολύ καλή στις συνεργασίες της και δεν είχα κανένα άγχος γι’αυτό»!

Για το αν είναι ικανοποιημένη για το αποτέλεσμα, απάντησε: «Εννοείται και είμαι και πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ακόμη και αν το μυαλό κάποιων δεν μπορεί να το συλλάβει είμαι χαρούμενη που τα νούμερα της εκπομπής συνέχισαν να είναι ψηλά και με την Κατερίνα. Ο λόγος που το λέω αυτό είναι γιατί κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι δεν θα με ευχαριστούσε το γεγονός. Θα ήταν το λιγότερο κομπλεξικό και ανισόρροπο να μην χαίρομαι που η εκπομπή είχε αυτή την πορεία επειδή έλειπα εγώ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top