Μαζικές οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στη Βρετανία

Μαζικές οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στη Βρετανία

Εκατό χιλιάδες διαδηλωτές στο Λονδίνο, σύμφωνα με τους διοργανωτές, και δεκάδες χιλιάδες άλλοι σε ακόμα 33 πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου, κατέβηκαν στους δρόμους για να εκφράσουν την οργή τους για την απόφαση του πρωθυπουργού Τζόνσον να αναστείλει τη λειτουργία του κοινοβουλίου.

Βασικά συνθήματα ήταν τα «Σταματήστε το πραξικόπημα» και το «Όταν κλείνεις το κοινοβούλιο, εμείς κλείνουμε τους δρόμους».

Στο Λονδίνο έγινε προσωρινή κατάληψη δύο γεφυρών του Τάμεση και των δρόμων γύρω από την κεντρική πλατεία Τραφάλγκαρ.

Οι διοργανωτές καλούν σε καθημερινές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από τη Δευτέρα, μέχρι ότου ο πρωθυπουργός να ανακαλέσει την απόφασή του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE