ΠΑΦΟΣ: Ο έλεγχος «έφερε» τη σύλληψη – Ουσίες στο όχημα και στην οικία του

ΠΑΦΟΣ: Ο έλεγχος «έφερε» τη σύλληψη – Ουσίες στο όχημα και στην οικία του

Στη σύλληψη 24χρονου προχώρησε τα ξημερώματα της Κυριακής 01/09 η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε ο 24χρονος σε περιοχή της Πάφου.

Σε έρευνα που έγινε εντοπίστηκε στην κατοχή του υπόπτου μισό γραμμάριο κάνναβης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκαν 13 γραμμάρια κάνναβης και τρία γραμμάρια κοκαΐνης. 

Ο 24χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE