ΦΩΤΙΑ-ΠΑΦΟΣ: «Μάχες» από ξηρά και αέρα για κατάσβεση της πυρκαγιάς

ΦΩΤΙΑ-ΠΑΦΟΣ: «Μάχες» από ξηρά και αέρα για κατάσβεση της πυρκαγιάς

Οχήματα αλλά και ελικόπτερα επιχειρούν στο σημείο της φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής 01/09.

Συγκεκριμένα, στον χώρο επιχειρούν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ και δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας, «ρίχνονται στη μάχη» με τις φλόγες.

Υπενθυμίζουμε πως η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 09:00 το πρωί της Κυριακής 01/09 κοντά στα χωριά Ακουρσός και Κοίλη, θέτοντας σε άμεση κινητοποίηση τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.