Απαστράπτουσα η Ευρυδίκη ντυμένη νυφούλα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τον γάμο

Απαστράπτουσα η Ευρυδίκη ντυμένη νυφούλα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τον γάμο

Παντρεύτηκε για τρίτη φορά  η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια. 

Η Ευριδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, στον Iερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου Παλαιοπαναγιάς, στην Κάντζα. 

Οι δύο τους δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το βράδυ του Σαββάτου ( 31/08) και έλαμπαν από ευτυχία. Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα υπέροχο νυφικό, δια χειρός Στέλιου Κουδουνάρη. 

Παρών στον γάμο έδωσαν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, ενώ δεν έλειπαν και Κύπριοι καλεσμένοι, όπως ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος ανάρτησε και στιγμιότυπα στο πλευρό του ζευγαριού.  

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο παρακάτω:  

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE