Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά παρά το Εθνικό Δασικό Πάρκο 'Ριζοελιά'

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά παρά το Εθνικό Δασικό Πάρκο 'Ριζοελιά'

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά πλησίον του Εθνικού Δασικού Πάρκου ‘‘Ριζοελιά’’, παρά τον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ανακοίνωση το Τμήμα Δασών.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:25 το μεσημέρι της Κυριακής (1/9) και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 13:50, αφού έκαψε ένα δεκάριο ιδιωτικής γης καλυμμένης με χόρτα και άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν τέσσερα άτομα του Τμήματος Δασών με δυο πυροσβεστικά οχήματα και τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE