Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά παρά το Εθνικό Δασικό Πάρκο 'Ριζοελιά'

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά παρά το Εθνικό Δασικό Πάρκο 'Ριζοελιά'

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά πλησίον του Εθνικού Δασικού Πάρκου ‘‘Ριζοελιά’’, παρά τον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ανακοίνωση το Τμήμα Δασών.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:25 το μεσημέρι της Κυριακής (1/9) και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 13:50, αφού έκαψε ένα δεκάριο ιδιωτικής γης καλυμμένης με χόρτα και άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν τέσσερα άτομα του Τμήματος Δασών με δυο πυροσβεστικά οχήματα και τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE