Στο… ρελαντί «καθάρισε» την Τσεχία η Team USA

Στο… ρελαντί «καθάρισε» την Τσεχία η Team USA

Πατώντας γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο, οι Ηνωμένες Πολιτείες επικράτησαν 88-67 της Τσεχίας και μπήκαν με το δεξί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. 

Για ένα δεκάλεπτο ζορίστηκε μόνο η Team USA στο παιχνίδι με την Τσεχία, με τους παίκτες του Πόποβιτς να ανεβάζουν στροφές μετά το 10’ και να φτάνουν στο τελικό 88-67 στην πρεμιέρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Πρώτος σκόρερ για τους Αμερικάνους ο Μίτσελ, που σταμάτησε στους 16 πόντους, ενώ είχε άξιους συμπαραστάτες τους Μπαρνς και Γουόκερ, οι οποίοι πρόσθεσαν 14 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Το ματς
Οι Τσέχοι μπήκαν… φουριόζοι στο παιχνίδι και προηγήθηκαν 11-7 στο πρώτο πεντάλεπτο με σερί 9-0! Κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση των παικτών του Πόποβιτς, που απάντησαν με 10-0 για να ανακτήσουν το προβάδισμα (11-17 στο 9’). Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τρίποντο του Σιλμπ, που μείωσε σε 14-17.

Οι Αμερικάνοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο δεκάλεπτο και με επιμέρους σκορ 10-2, ξέφυγαν με +11 (16-27 στο 13’). Από ‘κει και πέρα, συνέχισαν να ελέγχουν το ρυθμό και να συντηρούν διψήφια διαφορά για να κλείσουν το ημίχρονο στο +14 (29-43).

Μετά την ανάπαυλα, οι παίκτες του Γκίνζμπουργκ έσφιξαν την άμυνά τους και προσπάθησαν να μειώσουν, δίχως όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα (34-45 στο 23’). Με τον Ντόνοβαν Μίτσελ να πατάει το γκάζι, το συγκρότημα του Πόποβιτς ξέφυγε και πάλι (41-61 στο 28’) και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη του (48-66 στο 30’).

Η Team USA δεν έδωσε δικαιώματα στους Τσέχους στην τέταρτη περίοδο και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο (55-79 στο 34’). Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Αμερικάνους να φτάνουν στο τελικό 67-88.

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 29-43, 48-66, 67-88.

Πηγή: Sport-fm.gr

Από τους μαχητικούς Τσέχους ξεχώρισε ο NBAer Σατοράνσκι, ο οποίος είχε 17 πόντους και 5 ασίστ, με την ομάδα του Γκίνζμπουργκ να πληρώνει στην ουσία τα 18 λάθη της.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE