Κλείνει Ρέμπιτς!

Κλείνει Ρέμπιτς!

Μια ανάσα από την Μίλαν είναι ο Κροάτης μεσοεπιθετικός, της Φρανκφούρτης, Αντε Ρέμπιτς, ο οποίος αν και βρέθηκε κοντά στην Ιντερ, τελικά καταλήγει στους Rossoneri.

Ο 26χρονος άσος της Αϊντραχτ θεωρούταν κλεισμένος από την Ιντερ σαν αντικαταστάτης του Ματέο Πολιτάνο που ήταν… στον δρόμο για την Φιορεντίνα, όμως φαίνεται πως θα γίνει Rossonero. Ακόμα και το ίδιο το γερματικό club ανακοίνωσε ότι ο Ρέμπιτς κατόπιν δικού του αιτήματος απουσίασε και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να γίνει παίκτης της Μίλαν. Δανεισμός με υποχρεωτική option αγοράς με 25-30 εκατ. ευρώ είναι η πιθανότερη φόρμουλα σύμφωνα με το Sky Italia. Ο Ρέμπιτς, σε 4 χρόνια στην Φρανκφούρτη έπαιξε σε 93 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 25 γκολ.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE