Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε χωριό στο νότιο Λίβανο

Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε χωριό στο νότιο Λίβανο

Οι ισραηλινές δυνάμεις εκτόξευσαν πολλά βλήματα εναντίον της μεθοριακής κοινότητας Μαρούν αλ Ρας, στο νότιο Λίβανο, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι al anar που πρόσκειται στη λιβανέζικη σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ.

Σε ζωντανή μετάδοση από το χωριό, το κανάλι έδειξε πυκνούς καπνούς να υψώνονται από τους αγρούς, κοντά στα σύνορα του Ισραήλ με τον Λίβανο.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE