ΛΕΜΕΣΟΣ: Το όχημα της 39χρονης που έκλεψαν ενώ ήταν σε γαμήλια δεξίωση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το όχημα της 39χρονης που έκλεψαν ενώ ήταν σε γαμήλια δεξίωση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες και τα στοιχεία του οχήματος που κλάπηκε από χώρο στάθμευσης έξω από κέντρο δεξιώσεων στην Λεμεσό. 

Η Αστυνομία Κύπρου αναζητεί αυτοκίνητο μάρκας BMW 640, Cabrio, χρώματος άσπρου, με ξένους αριθμούς εγγραφής FD 16 YPJ, αξίας 55.000 ευρώ, το οποίο κλάπηκε από χώρο στάθμευσης υποστατικού στο χωριό Πύργος της επαρχίας Λεμεσού, μεταξύ των ωρών 10.30μ.μ. της Κυριακής (1/9)– 1.20π.μ. της Δευτέρας (2/9).

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Μονής στο τηλέφωνο 25-805700 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE