ΛΕΜΕΣΟΣ: Το όχημα της 39χρονης που έκλεψαν ενώ ήταν σε γαμήλια δεξίωση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το όχημα της 39χρονης που έκλεψαν ενώ ήταν σε γαμήλια δεξίωση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες και τα στοιχεία του οχήματος που κλάπηκε από χώρο στάθμευσης έξω από κέντρο δεξιώσεων στην Λεμεσό. 

Η Αστυνομία Κύπρου αναζητεί αυτοκίνητο μάρκας BMW 640, Cabrio, χρώματος άσπρου, με ξένους αριθμούς εγγραφής FD 16 YPJ, αξίας 55.000 ευρώ, το οποίο κλάπηκε από χώρο στάθμευσης υποστατικού στο χωριό Πύργος της επαρχίας Λεμεσού, μεταξύ των ωρών 10.30μ.μ. της Κυριακής (1/9)– 1.20π.μ. της Δευτέρας (2/9).

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Μονής στο τηλέφωνο 25-805700 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE