ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Χαλάει» ο καιρός - Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

ΚΥΠΡΟΣ: «Χαλάει» ο καιρός - Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Δευτέρας (2/9), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα ορεινά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και παροδικά, στα νότια και νοτιοδυτικά, µέχρι ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια, θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές ώρες αναµένεται σε κάποιες περιοχές να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αρχικά κατά τόπους µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (3/9), µετά τη διάλυση της τοπικής χαµηλής νέφωσης ή και αραιής οµίχλης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και το απόγευµα τοπικά µέχρι βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για καταστούν µετά το µεσηµέρι µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και παροδικά το απόγευµα, στα νότια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και στα ανατολικά, στους 30 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (4/9), την Πέµπτη (5/9) και την Παρασκευή (6/9), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Ωστόσο, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναµένεται τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τετάρτη, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Πέµπτη και την Παρασκευή δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top