ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκόραρε ο Μανωλάς στο ντέρμπι Γιουβέντους-Νάπολι και πληρώθηκαν καλά οι παίκτες της Stoiximan στα live bets!

Σκόραρε ο Μανωλάς στο ντέρμπι Γιουβέντους-Νάπολι και πληρώθηκαν καλά οι παίκτες της Stoiximan στα live bets!

Το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Νάπολι για το ιταλικό πρωτάθλημα συγκέντρωσε όλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον των παικτών της Stoiximan με τους τυχερούς να πηγαίνουν ΤΑΜΕΙΟ με μεγάλες αποδόσεις!

Αναφέρουμε ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα παικτών της Stoiximan που πλούτισαν αυτό το Σαββατοκύριακο χάρη στα άπειρα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η πρώτη εταιρία στοιχήματος στην Κύπρο και την ώρα των αγώνων:

Συγκεκριμένα, παίκτης της Stoiximan πόνταρε στο ενδεχόμενο να μπει αυτογκόλ στο ιταλικό ντέρμπι και πληρώθηκε με απόδοση 61.00, ενώ ο Κωνσταντίνος Μανωλάς, η μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή της Νάπολι πλήρωσε με απόδοση 61.00 τον τολμηρό που πόνταρε στο ότι θα σκοράρει στο παιχνίδι!

Σημαντικά κέρδη και για τον παίκτη της Stoiximan που προέβλεψε σωστά ότι ο Βέστεργκααρντ της Σαουθάμπτον θα πετύχαινε το επόμενο γκολ με απόδοση 81.00 και πληρώθηκε! Επιπλέον, ένας τολμηρός παίκτης προέβλεψε όχι μόνο την εκτός έδρας νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού, αλλά βρήκε και το τελικό σκορ με 1-3 και πήρε απόδοση 34.00!

Την Κυριακή, ένας τυχερός προέβλεψε ότι στο ματς της Βέρντερ με την Άουγκσμπουργκ το πρώτο πράγμα που θα συνέβαινε στο δεύτερο ημίχρονο θα ήταν να μπει ένα γκολ και πέτυχε… διάνα, κερδίζοντας απόδοση 51.00!

Τόλμησαν, έπαιξαν και κέρδισαν τρελά λεφτά χάρη στην Stoiximan, την ΠΡΩΤΗ εταιρία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out! Η Νο1 online εταιρία στην Κύπρο δεν σας προσφέρει μόνο τις καλύτερες αποδόσεις και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα, όπως και μια ευρεία γκάμα αγώνων σε καθημερινή βάση με 0% γκανιότα, αλλά και τη δυνατότητα να ποντάρετε σε real time σε ΜΟΝΑ στοιχήματα με απίστευτα μεγάλες αποδόσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top