Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο στο Λονδίνο

Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο στο Λονδίνο

Περισσότερο λάδι στη φωτιά της συζήτησης περί πιθανής προκήρυξης πρόωρων εκλογών στη Βρετανία από τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον έχει ρίξει η ανακοίνωση ότι το υπουργικό συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως αργά το απόγευμα την Δευτέρα 02/09.

Συνήθως η εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου γίνεται την Τρίτη.

Η έκτακτη συνεδρίαση αναμένεται να επικεντρωθεί στο ποια πρέπει να είναι η αντίδραση της κυβέρνησης στην προσπάθεια που θα κάνουν από αύριο οι βουλευτές της αντιπολίτευσης και ορισμένοι Συντηρητικοί βουλευτές να περάσουν νόμο κατά του Brexit χωρίς συμφωνία.

Ο πρωθυπουργός Τζόνσον έχει προειδοποιήσει τους «αντάρτες» Συντηρητικούς, που υπολογίζονται σε περίπου 20, ότι θα αποπεμφθούν από το κόμμα αν συνταχθούν με την αντιπολίτευση.

Η υλοποίηση αυτής της απειλής θα συνεπαγόταν απώλεια της πλειοψηφίας της μόνο μίας έδρας που έχει στη Βουλή η κυβέρνηση Τζόνσον.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE