Μετά τον Αυγουστή πήραν… χυλόπιτα και από ακόμη έναν ΓΝΩΡΙΜΟ κόουτς

Μετά τον Αυγουστή πήραν… χυλόπιτα και από ακόμη έναν ΓΝΩΡΙΜΟ κόουτς

Στο ψάξιμο νέου προπονητή είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη.

Η ομάδα που απέκλεισε την ΑΕΛ τον περασμένο Ιούλη από το Γιουρόπα Λιγκ, είναι νωρίς – νωρίς στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ στο ψάξιμο προπονητή.

Όπως διέρρευσε ένας εκ των προπονητών που έκαναν κρούση οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης, μέσω τρίτου εάν ενδιαφέρεται για να δουλέψει εκεί, είναι ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.

Διαβάστε: 

Πήραν τηλέφωνο τον Σωφρόνη όμως έριξε το πρώτο… άκυρο

Αρνητικά απάντησε σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα, στην πρόταση που του έγινε από τον Άρη Θεσσαλονίκης, και ο πρώην παίκτης και προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Το ρεπορτάζ από το gazzetta.gr για την απάντηση «Ούζου» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Μαρίνος Ουζουνίδης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Άρη σε μια εξέλιξη η οποία λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη.

Η περίπτωση του πρώην προπονητή της ΑΕΚ ήταν δύσκολη εξαρχής καθώς προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται στην αγορά. Αυτό σημείωσε και σε επικοινωνία που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, απαντώντας ουσιαστικά αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο τελευταίος. Αυτό σημαίνει ότι από την ελληνική αγορά οι «κίτρινοι» πλέον έχουν μόνο μια επιλογή, αυτή του Τραϊανού Δέλλα, δίχως μάλιστα να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες συνεργασίας, στοιχείο που ενισχύει το σενάριο επιλογής ξένου προπονητή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE