ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπόθεση αφύσικου θανάτου 34χρονης –Οι σκέψεις των αρχών για την συλληφθείσα 50χρονη που κυοφορεί δίδυμα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπόθεση αφύσικου θανάτου 34χρονης –Οι σκέψεις των αρχών για την συλληφθείσα 50χρονη που κυοφορεί δίδυμα

Φαίνεται πως αργεί η καταχώρηση στο δικαστήριο της υπόθεσης που αφορά τον αφύσικο θάνατο της 34χρονης Λετονής κατά τη διάρκεια «σαμανικής» τελετής στην Αραδίππου.

Κι αυτό γιατί υπολείπονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων που έγιναν σε δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Επίσης, το ΤΑΕ Λάρνακας είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που έγιναν στα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από την σκηνή της τραγωδίας.

Αφού πρώτα ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις και παραληφθούν όλα τα αποτελέσματα, ο φάκελος της υπόθεσης θα σταλεί στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

Με αυτά τα δεδομένα η 50χρονη Ρωσίδα (με κυπριακή υπηκοότητα), η οποία κρατείται σχετικά με τον θάνατο 34χρονης Λετονής, αναμένεται να αφεθεί ελεύθερη την Τετάρτη (04/09), οπότε λήγει και το διάταγμα προσωποκράτησής της.

Η 50χρονη θεωρείται η διοργανώτρια της υπό αναφορά τελετής και το πρόσωπο που ενοικίασε την οικία για τον συγκεκριμένο λόγο. Να σημειωθεί ακόμη ότι κυοφορεί δίδυμα και νοσηλεύεται υπό αστυνομική φρούρηση σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού.

Εξάλλου, η Αστυνομία Λάρνακας δεν κατάφερε ακόμα να συλλάβει τον 42χρονο, από την Κολομβία, που παρουσιάστηκε στην τελετή ως ο «Σαμάνος».

Ο τελευταίος φέρεται να έφερε από τη χώρα του τα φυτά και τα βότανα με τα οποία έγινε το επίμαχο ναρκωτικό ρόφημα, το οποίο φαίνεται να ήπιε η άτυχη 34χρονη.

Πάντως, το συγκεκριμένο ρόφημα ήπιαν και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι στην τελετή χωρίς αρνητικές και άμεσες για την υγεία τους παρενέργειες.

Εξετάζεται, λοιπόν, το ενδεχόμενο η θανούσα να έλαβε προηγουμένως κάποια άλλη ουσία, η οποία σε συνδυασμό με το ρόφημα που πήρε στην τελετή, να προκάλεσαν το μοιραίο.

*Φωτογραφία αρχείου (εναέρια φωτογραφία της Αραδίππου από την ιστοσελίδα gr.dreamstime.com)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top