Σωτηρίου: «Ασχέτως αν δεν έχουμε…»

Σωτηρίου: «Ασχέτως αν δεν έχουμε…»

Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός της Κοπεγχάγης, Πιέρος Σωτηρίου, παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας της Εθνικής Ανδρών Κύπρου.

Αρχικά είπε «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα» ανέφερε ο Κύπριος επιθετικός.

Αν έχουν παράπονο από τη μέχρι στιγμής συγκομιδή: «Έχουμε ένα παράπονο για το παιχνίδι με τη Σκωτία που στα τελευταία λεπτά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για να αποφύγουμε την ήττα. Θα πρέπει να παίρνουμε βαθμούς, ασχέτως αν δεν έχουμε καλή απόδοση».

Για το ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση: «Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την Εθνική».

Για τον κόσμο: «Πρέπει να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει. Θέλουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να έχουμε βλέψεις και προϋποθέσεις για την 3η θέση».

Διαβάστε επίσης: 

Τι ΖΗΤΗΣΕ ο Παναγή από τον κόσμο να ΠΡΑΞΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE