ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται ο 38χρονος Αντρέας για κλοπή και διάρρηξη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται ο 38χρονος Αντρέας για κλοπή και διάρρηξη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον ΑΝΤΡΕΑ ΣΑΒΒΑ, 38 ετών κάτοικος της επαρχίας Πάφου, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, αδίκημα που διαπράχθηκε κατά τον Απρίλιο του 2019 στη Πάφο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς στο τηλ. 26-806280 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE