Γέννησε η Ελένη Χατζίδου – Η πρώτη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της κόρης της!

Γέννησε η Ελένη Χατζίδου – Η πρώτη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της κόρης της!

Ο καρπός του έρωτά της Ελληνίδας τραγουδίστριας με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, ήρθε στη ζωή και το ζεύγος πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ελένη Χατζίδου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της, μέσα από το μαιευτήριο.

«Δεν υπάρχουν λόγια Γι αυτό το θαύμα…Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά κ με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ. Η ζωη μας πια έχει άλλο νόημα… @eteoklispavlou σ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο. Ευχαριστώ πολύ το προσωπικο του @iatriko.gr κ φυσικά τον γυναικολόγο μου @v_tsironis για τη φροντίδα του Σ αυτό το υπέροχο ταξίδι…» σημείωσε στην ανάρτησή της.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect