Τέταρτη μέρα συναντήσεων Λουτ με Αναστασιάδη και Ακιντζί

Τέταρτη μέρα συναντήσεων Λουτ με Αναστασιάδη και Ακιντζί

Συνεχίζει την Τετάρτη (4/9) στη Λευκωσία τις επαφές της με τους ηγέτες για τέταρτη μέρα η ειδική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ σε μια προσπάθεια να συνομολογηθούν οι όροι αναφοράς που θα επιτρέψουν επανάληψη των συνομιλιών.

Η κ. Λουτ θα έχει στις 9.15 το πρωί στο Προεδρικό νέα συνάντηση με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, και στις 11.45 μεταβαίνει στα κατεχόμενα για συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE