Όλα της τα κάνει η Κύπρια κουμπάρα της Θεοδωρίδου - Πώς την ξεπληρώνει - VIDEO

Όλα της τα κάνει η Κύπρια κουμπάρα της Θεοδωρίδου - Πώς την ξεπληρώνει - VIDEO

Στην Κύπρο βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου, για να εμφανιστεί στο Beer Festival στην Λευκωσία, την Δευτέρα (2/9).

Την επόμενη ημέρα μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της τραγουδίστριας στην Λευκωσία, η ίδια μαζί με την φίλη και κουμπάρα της, Έφη Παπαϊωάννου, βρέθηκαν σε μαγαζί στην Λευκωσία, για φαγητό.

Μάλιστα, οι δύο τους, ανέβασαν Instastory όπου η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρει με αρκετή δόση χιούμορ ότι η Κύπρια σχεδιάστρια μόδας, την ντύνει, την ταΐζει, την συντηρεί άρα είναι αδελφή της!

Στο ίδιο ύφος, η Νατάσα είπε επίσης στην επώνυμη Κύπρια, ότι αν πει ένα τραγούδι θα 'πατσίσουν'. 

Να πούμε ότι ως γνωστό τις δύο γυναίκες συνδέει μια δυνατή φιλία, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι και η νονά του γιου της Έφης Παπαϊωάννου.

Επίσης, η Κύπρια σχεδιάστρια μόδας, έντυσε πάρα πολλές φορές με τις δημιουργίες της την γνωστή τραγουδίστρια!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE