Ολοκληρώθηκε η τέταρτη συνάντηση Αναστασιάδη - Λουτ

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη συνάντηση Αναστασιάδη - Λουτ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με την Ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ.

Η συνάντηση, η τέταρτη κατά σειρά, διήρκησε μία ώρα και δεν έγιναν δηλώσεις κατά την αναχώρηση της κ. Λουτ.

Συμμετείχαν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου και ο Διαπραγματευτής της Ελληνοκυπριακής πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης, καθώς και άλλοι συνεργάτες του Προέδρου Αναστασιάδη.

Η κ. Λούτ αναμένεται να συναντηθεί στα κατεχόμενα στις 11.45πμ με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE