ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Δυο ασθενοφόρα στο σημείο –Με ιστορικό η ύποπτη, σοβαρό τραύμα στο κρανίο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Δυο ασθενοφόρα στο σημείο –Με ιστορικό η ύποπτη, σοβαρό τραύμα στο κρανίο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

12:45 (04/09) - Από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή όπου έγινε το επεισόδιο γύρω στις 11:30 (04/09) στην Έγκωμη, προκύπτει ότι οι Αρχές βρίσκονται ενώπιον σοβαρού εγκλήματος και συγκεκριμένα απόπειρας φόνου.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Η άτυχη γυναίκα -σχετικά μεγάλης ηλικίας- φέρει πολύ σοβαρό τραύμα στο κρανίο, χωρίς αυτή τη στιγμή να είναι γνωστό με ποιο αντικείμενο προκλήθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η φερόμενη θύτης –η οποία είναι γύρω στα 40 και βρισκόταν στη σκηνή όταν έφτασε στο σημείο η Αστυνομία- έχει ιατρικό ιστορικό που αιτιολογεί την επιθετική της συμπεριφορά.

Η ύποπτη φέρεται να είναι ελαφρά τραυματίας.

Στο σημείο έσπευσαν δυο ασθενοφόρα. Το ένα μετέφερε άμεσα την άτυχη γυναίκα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.