Fun Zone, συνεργεία κάρτας φιλάθλου και ταμεία την Παρασκευή στο ΓΣΠ

Fun Zone, συνεργεία κάρτας φιλάθλου και ταμεία την Παρασκευή στο ΓΣΠ

Για καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής μας με το Καζακστάν την ερχόμενη Παρασκευή στο ΓΣΠ, η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι θα λειτουργήσουν στο Στάδιο συνεργεία έκδοσης κάρτας φιλάθλου από τις 15:00.

Τα ταμεία του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00, δύο ώρες δηλαδή πριν από την έναρξη του αγώνα.

Οι φίλαθλοι προτρέπονται να εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους και να εκδόσουν έγκαιρα την κάρτα φιλάθλου προκειμένου να αποφύγουν τυχόν ταλαιπωρία την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, όπως συνέβει στους προηγούμενους αγώνες της Εθνικής μας.

Από τις 17:00 έξω από το ΓΣΠ θα λειτουργήσει fun zone (ζώνη φιλάθλων), με διάφορες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια και κυρίως για τα παιδιά. Θα υπάρχουν ψυχαγωγικά παιγνίδια ποδοσφαίρου, DJ, face  painting και πολλά άλλα.  Επίσης, θα υπάρχει περίπτερο της ΚΟΠ όπου θα πωλούνται προϊόντα της Εθνικής μας ομάδας όπως φανέλες, καπελάκια και κασκόλ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.