ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Fun Zone, συνεργεία κάρτας φιλάθλου και ταμεία την Παρασκευή στο ΓΣΠ

Fun Zone, συνεργεία κάρτας φιλάθλου και ταμεία την Παρασκευή στο ΓΣΠ

Για καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής μας με το Καζακστάν την ερχόμενη Παρασκευή στο ΓΣΠ, η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι θα λειτουργήσουν στο Στάδιο συνεργεία έκδοσης κάρτας φιλάθλου από τις 15:00.

Τα ταμεία του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00, δύο ώρες δηλαδή πριν από την έναρξη του αγώνα.

Οι φίλαθλοι προτρέπονται να εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους και να εκδόσουν έγκαιρα την κάρτα φιλάθλου προκειμένου να αποφύγουν τυχόν ταλαιπωρία την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, όπως συνέβει στους προηγούμενους αγώνες της Εθνικής μας.

Από τις 17:00 έξω από το ΓΣΠ θα λειτουργήσει fun zone (ζώνη φιλάθλων), με διάφορες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια και κυρίως για τα παιδιά. Θα υπάρχουν ψυχαγωγικά παιγνίδια ποδοσφαίρου, DJ, face  painting και πολλά άλλα.  Επίσης, θα υπάρχει περίπτερο της ΚΟΠ όπου θα πωλούνται προϊόντα της Εθνικής μας ομάδας όπως φανέλες, καπελάκια και κασκόλ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top