Γι’ αυτό δεν μπορούσε να πληρώνει τον τοκογλύφο στη Λεμεσό– Δείτε πόσα ζητούσε για €1000 δάνειο

Γι’ αυτό δεν μπορούσε να πληρώνει τον τοκογλύφο στη Λεμεσό– Δείτε πόσα ζητούσε για €1000 δάνειο

Δεν ήταν τυπικός με τις υποχρεώσεις του 45χρονος άντρας, ο οποίος έκανε το λάθος να δανειστεί €1000 από τοκογλύφο.

Ο τόκος ήταν υψηλός και ο 45χρονος άντρας δεν ήταν τυπικός στην αποπληρωμή του δανείου που πήρε από 44χρονο, με τη μεσολάβηση 43χρονου.

€200 ευρώ τόκος το μήνα για το ποσό των €1000 ήταν πολλά και έτσι ο δανειζόμενος δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στην υποχρέωση που ανέλαβε, έναντι του δανειστή του, στον οποίο κατέφυγε το 2013.

Αποτέλεσμα της όλης κατάστασης ήταν το 45χρονος να δεχθεί απειλές από τον μεσολαβητή, ενώ πριν από δύο εβδομάδες  δέχθηκε επίθεση  από τον 43χρονο, καθώς και από δύο άλλα άγνωστα πρόσωπα, την ώρα που βρισκόταν σε υποστατικό στη Λεμεσό.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα τα ξημερώματα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση, ο 43χρονος. 
 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE