ΚΥΠΡΟΣ

«Διπλό» και τέταρτη θέση! Ανόρθωση - Ομόνοια 1-3

«Διπλό» και τέταρτη θέση! Ανόρθωση - Ομόνοια 1-3

Μεγάλη νίκη για την Ομόνοια μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», επικρατώντας με 3-1 της Ανόρθωσης. Στους 43 βαθμούς έφθασαν οι «πράσινοι» που βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η Ανόρθωση που ήταν καλύτερη στο πρώτο εικοσάλεπτο του ντέρμπι προηγήθηκε με γκολ του Γκονσάλβες, αλλά η κίνηση του Καϊάφα να περάσει ως αλλαγή τον Γκαρσία στο 27΄ άλλαξε την εικόνα της ομάδας.

Ο Γκαρσία πέτυχε δύο γκολ, ο Ασίς άλλο ένα και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με νίκη της Ομόνοιας.

Ένταση στο ημίχρονο, σε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, σκληρά μαρκαρίσματα, τραυματισμό του Φυλακτού. Έντονα παράπονα από πλευράς Ανόρθωσης για το πέναλτι που δόθηκε από τον Σκαπούλλη στο φινάλε του ημίχρονου.

Το ματς...

Η Ανόρθωση μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ο Ίσμα απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής τρία λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ. Οι διορθωτικές κινήσεις του Καϊάφα με την είσοδο του Γκαρσία (στη θέση του Κυριάκου) και τις εσωτερικές αλλαγές, έδωσαν δυναμική στην Ομόνοια που ανέβηκε και έψαξε την ισοφάριση.

Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι από μαρκάρισμα του Δημητρίου στον Σκέμπρι, με τον αμυντικό της Ανόρθωσης να δέχεται και την κίτρινη κάρτα. Την ετκέλεση ανέλαβε ο Γκαρσία που έφερε τα ματς στα ίσα. Έντονα τα παράπονα στην Ανόρθωση για αυτή τη φάση ενώ προς το τέλος του ημιχρόνου είχαμε ένταση στο γήπεδο.

Επηρεασμένοι από την ισοφάριση έδειξαν οι παίκτες της Ανόρθωσης στην επανάληψη. Πολλά και αβίαστα λάθη στο χώρο της άμυνας, έδωσαν την ευκαιρία στους «πράσινους» να γίνουν απειλητικοί μπροστά από την εστία του Καμίνσκι. Στο 58΄ ο Ασίς εκμεταλλεύθηκε το λάθος γύρισμα του Μάκου και έκανε την ανατροπή για την ομάδα του.

Στο 76ο λεπτό ο Καμίνσκι έδωσε στον Λαϊφη, ο διεθνής παίκτης της Ανόρθωσης έκανε λάθος κοντρόλ και ο Οικονομίδης πέρασε στον Γκαρσία, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Συνολικά οκτώ κίτρινες κάρτες έδειξε ο Λεόντιος Τράττος. Από πλευράς Ανόρθωσης οι Δημητρίου, Νούχου, Μάκος και για την Ομόνοια οι Μαργκάσα, Ασίς, Γκαρσία, Γκουλόν και Οικονομίδης. Μαργκάσα και Οικονομίδης χάνουν το επόμενο ματς της Ομόνοιας.

AΝΟΡΘΩΣΗ: Καμίνσκι, Δημητρίου, Σεράν, Χόλγκερσον, Νούχου, Μάκος, Λαΐφης, Αμπουρτζάνια (79'Μαϊσουράτζε), Εντέ (72'Αβραάμ), Μακρής, Γκονζάλβες.

OMONOIA: Παναγή, Κυριάκου (26'Γκαρσία), Λομπιανίτζε, Γκουλόν, Λεάντρο, Μαργκάσα, Οικονομίδης, Ασίς (80'Ποτέ), Ράμος, Φοφανά, Σκέμπρι (68'Κιρμ).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top