Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Η εντυπωσιακή έπαυλη που πουλά η Τρ. Κύπρου – Κάτι λιγότερο από 10 εκατομμύρια η αξία της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Πρόκειται για μια εξίσου εντυπωσιακή έπαυλη, που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό χτισμένη σε μια συνολική επιφάνεια γης 7.693 τετραγωνικών μέτρων.
Το ακίνητο όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Altamira που έβγαλε στο σφυρί την έπαυλη έναντι 2.725.000 ευρώ βρίσκεται περί τα 730 μέτρα βορειοανατολικά του κυκλικού κόμβου Αγίου Αθανασίου.
Η κατοικία είναι ηλικίας 4 χρόνων περίπου και είναι κτισμένη με πολύ καλής ποιότητας υλικά. Αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και σοφίτα.

Μεταξύ άλλων διαθέτει γυμναστήριο, δωμάτιο σάουνας, 5 υπνοδωμάτια, δωμάτιο υπηρεσίας, πισίνα και roof garden. Το εμβαδό των καλυμμένων χώρων ανέρχεται σε 1.120 τ.μ. περίπου. Απολαμβάνει θέα προς τη θάλασσα με το εμβαδόν της γης που αναλογεί στην κατοικία είναι περί τα 1.812 μ².
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:












