Βρέθηκε το όπλο της απόπειρας φόνου στην Πάφο

Βρέθηκε το όπλο της απόπειρας φόνου στην Πάφο

Εντοπίστηκε το απόγευμα μετά από εντατικές έρευνες σε ανοικτό χώρο σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Πολεμίου, το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε κατά την απόπειρα φόνου, σε βάρος του 35χρονου Ηλία Μούζου από την Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το πιστόλι παραλήφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

Για την υπόθεση τελεί ήδη υπό κράτηση 38χρονος Ελλαδίτης από την Χίο, εναντίον του οποίου εκδόθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.

Εναντίον του 38χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, παράνομης μεταφοράς πυροβόλου όπλου χωρίς την άδεια του Αρχηγού της Αστυνομίας και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλικών

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.