Βρέθηκε το όπλο της απόπειρας φόνου στην Πάφο

Βρέθηκε το όπλο της απόπειρας φόνου στην Πάφο

Εντοπίστηκε το απόγευμα μετά από εντατικές έρευνες σε ανοικτό χώρο σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Πολεμίου, το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε κατά την απόπειρα φόνου, σε βάρος του 35χρονου Ηλία Μούζου από την Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το πιστόλι παραλήφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

Για την υπόθεση τελεί ήδη υπό κράτηση 38χρονος Ελλαδίτης από την Χίο, εναντίον του οποίου εκδόθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.

Εναντίον του 38χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, παράνομης μεταφοράς πυροβόλου όπλου χωρίς την άδεια του Αρχηγού της Αστυνομίας και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλικών

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Την πρόθεση της Λευκωσίας να προχωρήσει σε νέες ηλεκτρικές διασυνδέσεις με γειτονικά κράτη, ενισχύοντας τον περιφερειακό ρόλο της Κύπρου στον ενεργειακό χάρτη, ανέδειξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ομιλία του στο 13ο Ενεργειακό Συμπόσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE