Παραιτήθηκε ο προπονητής γιατί… βαριόταν!

Παραιτήθηκε ο προπονητής γιατί… βαριόταν!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκα, Γκουστάβο Ματόσας, παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία γιατί… βαριόταν να δουλεύει μονάχα στις ημερομηνίες που έχουν υποχρεώσεις τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών!

Ο κόουτς των Κοσταρικανών, αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή του γιατί δεν έβρισκε πλέον διασκεδαστικό κι ενδιαφέρον αυτό που έκανε ως ομοσπονδιακός τεχνικός και θέλει μια δουλειά στο ποδόσφαιρο που να βρίσκεται στην καθημερινότητά του κι όχι… μια στο τόσο.

«Έχω τους παίκτες μου διαθέσιμους μια εβδομάδα κάθε δυο μήνες. Αυτό με σκοτώνει. Δεν το είχα φανταστεί ότι θα είναι τόσο δύσκολο. Δεν ήξερα ότι το να είσαι προπονητής εθνικής ομάδας είναι τόσο βαρετό» ανέφερε ο Ματόσας!

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE