Παραιτήθηκε ο προπονητής γιατί… βαριόταν!

Παραιτήθηκε ο προπονητής γιατί… βαριόταν!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκα, Γκουστάβο Ματόσας, παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία γιατί… βαριόταν να δουλεύει μονάχα στις ημερομηνίες που έχουν υποχρεώσεις τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών!

Ο κόουτς των Κοσταρικανών, αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή του γιατί δεν έβρισκε πλέον διασκεδαστικό κι ενδιαφέρον αυτό που έκανε ως ομοσπονδιακός τεχνικός και θέλει μια δουλειά στο ποδόσφαιρο που να βρίσκεται στην καθημερινότητά του κι όχι… μια στο τόσο.

«Έχω τους παίκτες μου διαθέσιμους μια εβδομάδα κάθε δυο μήνες. Αυτό με σκοτώνει. Δεν το είχα φανταστεί ότι θα είναι τόσο δύσκολο. Δεν ήξερα ότι το να είσαι προπονητής εθνικής ομάδας είναι τόσο βαρετό» ανέφερε ο Ματόσας!

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE