ΚΥΠΡΟΣ

Βαθμό στο φινάλε η ΑΕΛ! Ο Μακρίδης μίλησε για... την Εθνική

Βαθμό στο φινάλε η ΑΕΛ! Ο Μακρίδης μίλησε για... την Εθνική

Ο Μάριος Νικολάου σημείωσε το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα στις καθυστερήσεις, ισοφαρίζοντας το γκολ στο 1ο λεπτό που σημείωσε ο Ζουνίνιο με την αναμέτρηση Εθνικός - ΑΕΛ να ολοκληρώνεται 1-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με κεφαλιά του Ζουνίνιο ενώ ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι μπροστά από την εστία του Φεγκρούς. Στο 46ο λεπτό το σουτ του Ίμπσον σταμάτησε στο δοκάρι ενώ έξι λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ σταμάτησε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Μπέλφορντ.

Η ΑΕΛ απάντησε στις καθυστερήσεις με γκολ από τον αρχηγό της Μάριο Νικολάου για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Βαλβέρδε, Χάτζιαρος, Μαμαντού, Ατάντα, Γιαγκουδάκης, Ίμπσον (62΄ Χατζηβασίλης), Ζουνίνιο (78΄ Φραγκέσκου), Πράκερ, Χριστοφή (58΄ Γκαρσία), Στόλερ, Μπέλφορτ.

ΑΕΛ: Φεγκρούς, Κυριάκου, Ναντό, Mεντί (46΄ Σιέλης), Εντμάρ, Σακέτι (46΄ Νικολάου), Ντιαλό, Μπεμπέ, Σαρδινέρο, Λίλλης, Ταγκμπατζούμι.

Στις δηλώσεις που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Εθνικού, Απόστολος Μακρίδης, δεν ήθελε να σχολιάσει το παιχνίδι:

«Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική το ερχόμενο Σάββατο. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να αναφερθώ σε κάτι άλλο».

Από την πλευρά ο Χριστάκης Χριστοφόρου τόνισε:

«Προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι και είχαμε στο μυαλό μας να ετοιμάσουμε κάποιους παίκτες. Οι αλλαγές δεν ήταν αναγκαστικές, ήταν βάση προγράμματος. Δώσαμε την ευκαιρία στην ομάδα της Άχνας να πρoηγηθεί, στο δεύτερο ημίχρονο δικαιούμασταν να πετύχουμε αυτό που πετύχαμε στο τέλος. Τέλος καλό, όλα καλά».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top