Ο νεαρός παίκτης που άφησε την Ελλάδα και επέστρεψε στα Κυπριακά γήπεδα – Σκόραρε κιόλας

Ο νεαρός παίκτης που άφησε την Ελλάδα και επέστρεψε στα Κυπριακά γήπεδα – Σκόραρε κιόλας

Το βράδυ της 23ης Αυγούστου η παρασκηνιακή μας στήλη σας ενημέρωσε ότι Κύπριος ποδοσφαιριστής με πέρασμα από την Ελλάδα έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της χώρας μας.

Θυμηθείτε: 

ΕΡΧΕΤΑΙ… ανακοίνωση μεταγραφής Κύπριου ποδοσφαιριστή με πέρασμα από ομάδα της Ελλάδας

Αυτός είναι ο 19χρονος (11-08-2000) Κύπριος επιθετικός, Ραφαήλ Μιχαήλ.  Ο παίκτης, ο οποίος από 5 ως 15 ετών ήταν στην ακαδημία στη Λεμεσό Campus Sportivo, μετά πήγε Ελλάδα και ήταν στις ομάδες κάτω των 17 και 20 του Παναθηναϊκού.

Εντούτοις, από αυτό το καλοκαίρι άφησε την Ελλάδα και επέστρεψε στην Κύπρο, όπου συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη Λεμεσού.

Χθες, Τετάρτη, ο Μιχαήλ σημείωσε έστω και σε φιλικά παιχνίδια τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα του Άρη, δύο κόντρα στον Αχυρώνα, στο 3-0, και ένα κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας, όπου άνοιξε το σκορ, στη νίκη με 0-2 για τη Λεμεσιανή ομάδα.

Δεν αποκλείεται ο Ραφαήλ Μιχαήλ να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο σημερινό φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα η ώρα 17:00 στο Τσίρειο Στάδιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE