ΚΥΠΡΟΣ

Η απάντηση του Απόλλωνα! «Ο ΑΠΟΕΛ να καταθέσει στοιχειά αλλιώς να απολογηθεί»

Η απάντηση του Απόλλωνα! «Ο ΑΠΟΕΛ να καταθέσει στοιχειά αλλιώς να απολογηθεί»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Απόλλωνας με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Είναι με μεγάλη μας έκπληξη που είδαμε δημοσιευμένη σημερινή ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, η οποία πέραν του γεγονότος ότι βρίθει ανακριβειών και παραπλανητικών ισχυρισμών, φαίνεται ότι η διοίκηση του σκόπιμα προσάπτει πολύ σοβαρές κατηγορίες, ουσιαστικά, εναντίον της ομάδας μας και εν γένει εναντίον ολοκλήρου του Κυπριακού ποδοσφαιρικού στερεώματος.   

Δεν θα μπούμε στη λογική να απαντήσουμε σε κάθε ένα από τα δήθεν διαιτητικά λάθη του, αλλιώς μαθημένου, ΑΠΟΕΛ γιατί αυτό είναι δουλειά άλλων. Ποιοι πραγματικά επωφελούνται, διαχρονικά, από τα σφυρίγματα της διαιτησίας είναι πολύ καλά γνωστό και είναι ακριβώς το αντίθετο από όσα προσπαθεί να μας πείσει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ.

Ο παραχαϊδεμένος, από πολλούς, ΑΠΟΕΛ θα πρέπει, επιτέλους, να μάθει να χάνει (χθες παρά την σφαγιαστική, όπως ισχυρίζονται, διαιτησία δεν έχασε) και την ίδια στιγμή όταν εξαπολύει τέτοιου είδους σοβαρότατες κατηγορίες, οι οποίες μάλιστα, δήθεν, αλλοιώνουν την βαθμολογία, θα πρέπει να τις στοιχειοθετεί. Ως εκ τούτου, καλούμε τον ΑΠΟΕΛ όπως άμεσα καταθέσει όλα ή οποιαδήποτε στοιχεία έχει για την, κατ ισχυρισμό, εσκεμμένη διαιτητική συμπεριφορά ή διαφορετικά αν δεν το πράξει, θα πρέπει να απολογηθεί, τόσο στην ομάδα μας όσο και σ´ ολόκληρη την αθλητική Κύπρο.

Ταυτόχρονα, καλούμε και εμείς την ΚΟΠ όπως προχωρήσει, άμεσα, σε ενδελεχή έρευνα τωνανυπόστατων ισχυρισμών του ΑΠΟΕΛ και όχι βεβαίως εάν υφίσταται οποιαδήποτε αιτιολογία που να αναιρεί τα όσα δήθεν έχουν γίνει συνείδηση, όπως αδικαιολόγητα αναφέρει, ούτως ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια και ο κάθε κατεργάρης να καθίσει στον πάγκο του.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ δεν έχει οποιαδήποτε βάση, τουναντίον η σκοπιμότητα είναι εμφανής, ο ΑΠΟΕΛ, κατά την πάγια και προσφιλή του τακτική, προσπαθεί να εκφοβίσει και/ή να εκβιάσει διαιτητές και ομοσπονδία για να καρπωθεί όφελος στην συνέχεια του πρωταθλήματος, το οποίο προφανώς το καλόμαθαν να μην χάνει.

Τέλος, αναμένουμε και απαιτούμε, τουλάχιστο από την ΚΟΠ, να αντιδράσει άμεσα και να προβεί στις δέουσες ενέργειες για να αποδειχθεί σ´ ολόκληρη την Κύπρο ποιος παίζει με την νοημοσύνη της».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top