ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Στην τελευταία της κατοικία η Αριάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Στην τελευταία της κατοικία η Αριάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 05/09 η κηδεία της Arian Palanas Lozanos.

Η κηδεία της τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 05/09 στον καθολικό ναό του Τιμίου Σταυρού, στη Λευκωσία, με πολλούς φίλους και συγγενείς, όπως επίσης και μέλη του πολιτικού κόσμου της Κύπρου, να δίνουν το παρόν τους.

Η Αριάν ήταν ένα από τα επτά συνολικά θύματα του κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά.

Στην κηδεία βρέθηκε και η Αναπληρώτρια Πρόεδρος των Οικολόγων, Έφη Ξάνθου, η οποία ανάρτησε φωτογραφίες από τη νεκρώσιμη ακολουθία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.