Προσωρινή άρση των απεργιακών μέτρων στο Γυμνάσιο και Λύκειο Σολέας – Κανονικά οι μαθητές στα σχολεία

Προσωρινή άρση των απεργιακών μέτρων στο Γυμνάσιο και Λύκειο Σολέας – Κανονικά οι μαθητές στα σχολεία

Προσωρινή άρση των απεργιακών μέτρων αποφασίστηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης 05/09.

Του Μιχάλη Μενελάου

Κανονικά θα διεξαχθεί η πρώτη μέρα μαθημάτων του Γυμνασίου και Λυκείου Σολέας μετά την απόφαση των Συνδέσμων να μην προχωρήσουν στα απεργιακά μέτρα που εξήγγειλαν.

Συγκεκριμένα, μετά το δημοσίευμα του ThemaOnline, παρουσιάστηκε έντονη κινητοποίηση για το ζήτημα καθώς όπως πληροφορούμαστε εγκρίθηκε το αίτημα των Συνδέσμων για διαχωρισμό της Α’ τάξης του Γυμνασίου σε τρία τρήματα, όπως επίσης και το αίτημα για δημιουργία τάξεων για τα μαθήματα κατεύθυνσης της Α’ Λυκείου, ούτως ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των μαθητών και να μην «εξωθούνται» σε μεταγραφές σε άλλα σχολεία.

Έτσι τα απεργιακά μέτρα που εξαγγέλθηκαν για την Παρασκευή 06/09 – πρώτη μέρα των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς 2019-2020 – αναστέλλονται προσωρινά, μέχρι να ληφθούν και οι απαραίτητες γραπτές διαβεβαιώσεις από πλευράς του Υπουργείου Παιδείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Αυτοψία σε Πυρόι και Αθηένου πραγματοποιεί σήμερα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο, για ένα τελευταίο γύρο επαφών με τις δύο πλευρές, λίγο πριν από την πενταμερή της Νέας Υόρκης.

BEST OF TOTHEMAONLINE