ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεγάλη αναστάτωση στο Λύκειο Λατσιών στο πρώτο διάλειμμα – Αστυνομία στο σημείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεγάλη αναστάτωση στο Λύκειο Λατσιών στο πρώτο διάλειμμα – Αστυνομία στο σημείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (6/9) στο Λύκειο των Λατσιών, κατά την διάρκεια του πρώτου διαλείμματος.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Αφού η 6η Σεπτεμβρίου ήταν η πρώτη μέρα στα σχολεία για την μέση εκπαίδευση, οι μαθητές θέλησαν να τηρήσουν το… ενοχλητικό έθιμο με τους πυρσούς και τα καπνογόνα.

Όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, το πρώτο διάλειμμα της χρονιάς στο Λύκειο Λατσιών, δεν ήταν όπως τα υπόλοιπα. Οι μαθητές, λοιπόν, μαζεύτηκαν στην αυλή του σχολείου και συγκεκριμένα στο σημείο όπου είναι το κυλικείο και άναψαν καπνογόνα και πυρσούς.

Μάλιστα, ρίφθησαν και κροτίδες.

Στο σημείο, όπως θα διαπιστώσετε και από το οπτικό υλικό που παρουσιάζει το ThemaOnline κλήθηκε Αστυνομία και Πυροσβεστική.

 

Κατά τα άλλα, σύμφωνα και με συνομιλία μας με τους μαθητές του Λυκείου Λατσιών, η μέρα κύλησε κανονικά, ενώ πήραν και τα πρώτα τους βιβλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE