Ξόδεψε 18,000 λίρες για να μοιάζει με την κούκλα Κεν! - Αντέδρασε η οικογένεια - VIDEO

Ξόδεψε 18,000 λίρες για να μοιάζει με την κούκλα Κεν! - Αντέδρασε η οικογένεια - VIDEO

Ο Καναδός Jonathan Dylan από το Βανκούβερ του Καναδά έχει ξοδέψει έως σήμερα περισσότερα από 18.000 δολάρια για να καταφέρει να μοιάσει στη δημοφιλή κούκλα Κεν.

«Όταν ήμουν 5 χρονών πήρα την πρώτη κούκλα Κεν. Είχε ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια και μαύρες βλεφαρίδες. Είχε καλή σωματοδομή και ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ήθελα να της μοιάσω!»

Ο Jonathan άρχισε να πειραματίζεται με τον εαυτό του στην εφηβεία φορώντας μόνο make up και διάφορα extensions για να δείχνει πιο φανταχτερός.

Aπό το 2015​ και μετά, ο 30χρονος ​έχει uπoβληθεί ​σε διάφορες πλαστικές. ​

Παραδέχεται ότι η οικογένειά του δεν ήταν ενθουσιασμένη πάντα με το αποτέλεσμα αφού ορισμένες φορές το παράκανε.

Ο 30χρονος Καναδός αφιέρωνει πολύ χρόνο και χρήμα για να διατηρήσει την επιθυμητή εικόνα του, υποβάλλοντας τον εαυτό του σε πλαστικές επεμβάσεις, Botox, καθαρισμούς και λευκάνσεις τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE